meer glas in huis

Dit is waarom wij kiezen voor meer glas in huis

Meer licht, meer optische ruimte en een moderne uitstraling: dat is wat glas doet voor je huis. Je kan met glazen deuren en wanden een hele andere sfeer in je huis creëren. Doe die saaie tussendeuren weg en ga naar een bouwwinkel voor mooie glazen deuren. Kijk ook op de site van glazz.nl, want ook online is heel veel verkrijgbaar. 

De voordelen van glazen tussendeuren

Met een glazen tussendeur verander je het uiterlijk van je interieur enorm. Je kan kiezen voor een deur die helemaal uit glas bestaat. Of misschien ga je liever voor een metalen frame met glazen ruiten. Je kan kiezen uit echt metaal of een metalen look. Ook zijn er meerdere kleuren verkrijgbaar. Wat je ook kiest, je huis wordt een stuk lichter. Je woonkamer zal groter ogen en je meubels komen beter tot hun recht. Een deur met een metalen frame geeft je woning bovendien een industriële look. 

Creëer meer ruimte met een glazen wand

Door te kiezen voor een glazen tussenwand in plaats van een solide wand zorg je ervoor dat je woonkamer groter oogt. Je hebt wel de voordelen van een afgesloten ruimte, maar niet de nadelen van een donkerder ogende kamer. Een glazen tussenwand geeft bovendien een andere dimensie aan je interieur. Je woonkamer krijgt een moderne uitstraling. Het is echt een upgrade van je huis. 

Zo reinig je glas het beste

Het nadeel van veel glas in huis is natuurlijk wel dat het snel vies wordt. Je ziet al gauw vingerafdrukken en ander vuil zitten. Maak dus regelmatig de glazen tussendeuren en wanden schoon. Dit doe je het beste met wat water waaraan schoonmaakazijn is toegevoegd. Ook een sopje met afwasmiddel doet wonderen. Het glas wordt met deze methodes mooi streeploos schoon en ook wordt eventueel aanwezig vet optimaal verwijderd.